Παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν στους θεατές τα παιδιά από το αντίστοιχο πρόγραμμα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Περισσότερα από 170 παιδιά από τα Δημοτικά και Γυμνάσια της πόλης παρουσίασαν με επιδεξιότητα παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας στο κατάμεστο από θεατές Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης, με την ευκαιρία της λήξης του αντίστοιχου προγράμματος για τη φετινή περίοδο.

Τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Κέρκυρα, τη Νάξο, την Πελοπόννησο, τον Πόντο αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη τα παιδιά που τιμούν μέσα από την προσπάθεια τους την πολιτιστική  μας κληρονομιά, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική παράδοση βρίσκει γόνιμο έδαφος στις νεότερες γενιές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη νέα γενιά προσφέροντάς της ακόμη καλύτερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πέππας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κάββαλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Μαίρη Διακολιού.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Δήμητρα Γρέλια που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της για τη ασφάλεια των παιδιών κατά την εκδήλωση. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών


Στιγμιότυπο 3 από την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών

Μετάβαση στο περιεχόμενο