Παραδοσιακό χορευτικό ταξίδι ανά την Ελλάδα στη «Γιορτή Αθλητισμού» του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζει τους θεατές στη γιορτή παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Οργανισμού, και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες.
|download file .jpg 127 Kb|


|download file .jpg 102 Kb|

Χορούς από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν οι ενήλικες χορευτές των τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου ενθουσιάζοντας το κοινό.


|download file .jpg 105 Kb|


Μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τη βραδιά παραδοσιακών χορών παρακολούθησαν η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με το σύζυγό της Χάρη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δημήτρης Καμπούκος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σαγρής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης.
|download file .jpg 126 Kb|


Με έναν ενθουσιώδη καρσιλαμά έπεσε η αυλαία της γιορτής παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.
|download file .jpg 116 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με την παρουσιάστρια της χορευτικής βραδιάς Τζένης Αργυροπούλου, την Πρόεδρο του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα, τους γυμναστές και εργαζομένους του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 109 Kb|


Με πολύχρωμες φορεσιές από διάφορα μέρη της Ελλάδας πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στη διάρκεια της παράστασης παραδοσιακών χορών που έδωσαν οι ενήλικες χορευτές που συμμετείχαν στα προγράμματα παραδοσιακού χορού του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κατά τη φετινή χρονιά. Την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κατάμεστο από κόσμο γυμναστήριο μοιράστηκε με τους θεατές και με άλλα στελέχη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Περισσότεροι από 300 άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, με σημείο αναφοράς την αγάπη τους για το χορό, ένωσαν τα χέρια και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Η βραδιά άνοιξε με το χαιρετισμό της Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένας Χαλιώτη, η οποία αφού συνεχάρη τους χορευτές για τη συμμετοχή τους στη βραδιά, αναφέρθηκε «στην ευχάριστη διέξοδο που αποτελεί για πολλούς ενήλικες δημότες η ενασχόλησή τους με το χορό στον ελεύθερο χρόνο τους». Ακολούθησαν χοροί από τη Μικρά Ασία, τα Δωδεκάνησα, την κεντρική Ελλάδα, τις Κυκλάδες. Το χορευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μέσα σε ξέφρενη ατμόσφαιρα με χορούς από την Κρήτη. Η αυλαία της γιορτής έπεσε με όλους τους συμμετέχοντες να έχουν κατακλύσει το τερέν και να χορεύουν καρσιλαμά.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε ενθουσιασμένος με το πάθος των χορευτών και τους συνεχάρη όλους, συμμετέχοντες και γυμναστές, για αυτή την καταπληκτική βραδιά που τους χάρισαν. Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες δεν θα εκλείψουν από το Δήμο αλλά θα συνεχιστούν κανονικά και την επόμενη χρονιά.

Μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου τη βραδιά παραδοσιακών χορών παρακολούθησαν η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δημήτρης Καμπούκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Παναγιώτης Σαγρής.

Η «γιορτή αθλητισμού» του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με αγώνες handball, tae-kwon-do, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τζούντο κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο