Πανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία εκατοντάδων αθλητών και φίλων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», που διοργάνωσαν ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας της πόλης και ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».  Στους αγώνες  συμμετείχαν 12 Σύλλογοι από όλη τη χώρα και αναμετρήθηκαν 17 ζευγάρια, εκ των οποίων τα 7 είναι μέλη του Τοπικού Συλλόγου. 

Την αθλητική εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης και Ευθύμιος Τσίγκας, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Ευάγγελος Κάββαλος, Πέτρος Κόνιαρης και Δημήτρης Σμυρνής, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Περικλής Τρικαλιώτης, ο Δημήτριος Κουτσούκης πρωταθλητής του Στίβου στις Ρίψεις, και λοιποί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν υπό το ζωηρό χειροκρότημα των παριστάμενων, από τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου νικητές αναδείχθηκαν οι:
Ραφαήλ Σπανάκος πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων,  Χρήστος Φαγογένης, Πέτρος Ζωγράφος και Χρήστος Κυρίτσης στους οποίους απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.
Στις τιμητικές βραβεύσεις που ακολούθησαν, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας παρέλαβε τιμητική πλακέτα αφιερωμένη στο Δήμαρχο  Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για το έργο και την προσφορά του στην προώθηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στη νέα γενιά, από τον κ. Νίκο Ανδρεάδη, προπονητή και υπεύθυνο της αθλητικής  διοργάνωσης.  Στόχος –σημείωσε- ο κ. Πέππας είναι το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» να γίνει θεσμός στο Μαρούσι και να διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή και άλλων δυναμικών ολυμπιακών αθλημάτων, όπως της άρσης βαρών, της πάλης, του τζούντο κ.α. ενώ εξέφρασε παράλληλα την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο του Συλλόγου.                

Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές βραβεύσεις στον Ολυμπιονίκη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρο Δήμα, στον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Περικλή Τρικαλιώτη, και στον παλαίμαχο πυγμάχο κ. Χάρι Σβινέλη.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου θα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διοργανώνεται στο Λουτράκι από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου 2015, με στόχο να φέρει το χρυσό μετάλλιο στο Μαρούσι.       

 

Σχετικά αρχείαΠανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»_1


Πανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»_2


Πανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»_3


Πανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»_4


Πανηγυρική έναρξη για το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» στο Μαρούσι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης»_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο