Παιδιά και έφηβοι σπουδαστές των τμημάτων ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εκθέτουν τις δημιουργίες τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με την εικαστικό, δασκάλα του Τμήματος Παιδικής Ζωγραφικής και Εφήβων Ξένια Αντωνέλλου και τον εικαστικό, δάσκαλο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Μίλτο Γκολεμά.Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης του Τμήματος Παιδικής Ζωγραφικής και Εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.      


 


Μικροί και μεγάλοι τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των παιδιών και των εφήβων που συμμετείχαν στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, την περίοδο 2012 – 2013.  


Στην έκθεση που φιλοξενεί τα έργα των νεαρών ζωγράφων έως την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013, περιλαμβάνονται περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές δημιουργίες, που ακολουθούν κατά βάση τη μικτή τεχνική, με θεματολογία από τη φύση και την καθημερινή ζωή για τους μικρότερους καλλιτέχνες, παράλληλα με τα έργα των εφήβων που πολλά είναι εμπνευσμένα από τα έργα γνωστών ζωγράφων.
Οι σπουδαστές ζωγραφικής φιλοτέχνησαν τα έργα τους υπό την καθοδήγηση της εικαστικού, δασκάλα τους κας Ξένιας Αντωνέλλου.  


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στα εγκαίνια της έκθεσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους νεαρούς καλλιτέχνες για την προσπάθεια και τις αξιόλογες δημιουργίες τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να καλλιεργούν το ταλέντο τους με το ίδιο μεράκι και ενθουσιασμό, έχοντας πάντα την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο Κέντρο.               


Η έκθεση λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις  17:00 έως τις 20:00.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο