Ορκωμοσία ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του νέου Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ευάγγελου Αγγέλου

Print Friendly, PDF & EmailΑναμνηστική φωτογραφία  από την ορκωμοσία, από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του νέου Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Εάγγ. Αγγέλου.


 


Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας ο κος Ευάγγελος Αγγέλου, στη θέση της αποχωρήσασας Δημοτικής Συμβούλου κας Αικατερίνης Αναστασιάδου.


Ο κος Αγγέλου καταλαμβάνει αυτοδίκαια τη θέση της κας Αναστασιάδου, ως επιλαχών του συνδυασμού «Μαρούσι επιστροφή στο μέλλον», σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.


Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, κατά την οποία αναγνώστηκε ο όρκος και υπογράφηκαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα. Παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ηλίας Γιαννακάκος, ο επικεφαλής του «Κόντρα στο Καιρό» κος Ελευθέριος Μαγιάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο