Ορκίστηκαν οι 42 νέοι Δημοτικοί Αστυνόμοι. Γ. Πατούλης: «η πόλη περιμένει πολλά από εσάς»

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 463KB|


|donwload file .jpg 176KB||donwload file .jpg 148KB|


Έγινε σήμερα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, η τελετή ορκωμοσίας των 42 νέων Δημοτικών Αστυνόμων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης καλωσόρισε τα νέα στελέχη της Δημοτική Αστυνομίας, 23 άνδρες και 19 γυναίκες, που ουσιαστικά θα στελεχώσουν μια νέα υπηρεσία, καθώς μέχρι σήμερα ο Δήμος είχε μόνο δύο Δημοτικούς Αστυνόμους.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης, αφού αναφέρθηκε στην ιστορία της πόλης του Αμαρουσίου και τον σημαντικό ρόλο που έχει ως Ολυμπιακός Δήμος, τόνισε: «η πόλη περιμένει πολλά από εσάς, τόσο στο επίπεδο του κυκλοφοριακού, όσο και στο ανθρώπινο επίπεδο. Η ορκωμοσία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί από εδώ και στο εξής θα είστε ο «καθρέπτης» του Δήμου στους πολίτες, οι οποίοι θέλουν ανθρώπους κοντά στον πολίτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια. Εμείς θα είμαστε ως Διοίκηση κοντά σας, ανοιχτοί να συζητήσουμε το οτιδήποτε και έτοιμοι να επιβραβεύσουμε όποιον χρειάζεται».

Τους νέους Δημοτικούς Αστυνόμους επίσης καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την Δημοτική Αστυνομία κ. Δ. Καρλαύτης και ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ανδ. Σμπόνιας.

Στη συνέχεια οι 42 νέοι Δημοτικοί Αστυνόμοι ορκίστηκαν και υπέγραψαν το πρακτικό της ορκωμοσίας τους. Η νέα υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας θα στεγαστεί σε κτήριο επί της οδού Παλαιολόγου, στο κέντρο του Αμαρουσίου.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο