Οριστική λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα δίνει η Διοίκηση Πατούλη με τη διάνοιξη της οδού Λευκών στη γειτονιά του Σωρού Λάκκα – Κόττου

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή, υπηρεσιακούς παράγοντες και κατοίκους στο εργοτάξιο της οδού Λευκών στην περιοχή Σωρού Λάκκα Κόττου.


Επίσκεψη στο εργοτάξιο της οδού Λευκών στην περιοχή Σωρού Λάκκα Κόττου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή, και υπηρεσιακών παραγόντων.


Στη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο εκτέλεσης του έργου για την πορεία των εργασιών διαμόρφωσης της οδού με χρονοδιάγραμμα παράδοσης περίπου δύο εβδομάδων από τώρα.


Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του με κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Με συνέπεια σήμερα η Δίοικησή μας ανταποκρίνεται σε ένα ακόμη πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής δίνοντας με τη διάνοιξη της οδού Λευκών οριστική λύση στο θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής. Σε μία δύσκολη περίοδο, προσπαθούμε για όλο το Μαρούσι, για όλους τους κατοίκους σε κάθε γειτονιά της πόλης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία πόλη πρότυπο και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζουμε όλες μας τις ενέργειες» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο