Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου για την προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη κατοικία του, παρεμβαίνοντας δυναμικά κι αγωνιστικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες

Με εισήγηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου 2017, τη στήριξη κάθε συμπολίτη που θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την πρώτη κατοικία του από τυχόν δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό.

Η ομόφωνη απόφαση ελήφθη με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου της πρώτης κατοικίας ενός συμπολίτη μας.

Στην απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου δηλώνει την έμπρακτη στήριξή του και υπογραμμίζει ότι είναι αδιανόητο ένας συμπολίτης μας και η οικογένεια του να χάσουν το σπίτι τους.   
Δηλώνει επίσης ότι τόσο δια της παρουσίας του κατά τη διαδικασία, όσο και μέσω της Νομικής Υπηρεσίας δεν θα επιτρέψει τον εκπλειστηριασμό του σπιτιού τους, που θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο δρόμο.

«Είμαστε αποφασισμένοι  να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη κατοικία του, παρεμβαίνοντας δυναμικά κι αγωνιστικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Επισυνάπτεται το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο