Ολοκληρώθηκε ο αντιφυματικός εμβολιασμός BCG στα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 148KB|

Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, για να επιβλέψει από κοντά το πρόγραμμα αντιφυματικού εμβολισμού  BCG, που πραγματοποιείται  από το Δημοτικό Πολυιατρείο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας Ανατολικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε 50 μαθητές της 6ης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων.
Ο κ. Πατούλης δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων τους στο πρόγραμμα δερμοαντίδρασης Mantoux και αντιφυματικού εμβολιασμού BCG που πραγματοποιεί το Δημοτικό Πολυιατρείο, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι το αρχικό πρόγραμμα που προέβλεπε εμβολιασμούς στα Δημόσια σχολεία του Αμαρουσίου, διευρύνθηκε και για τα ιδιωτικά, μετά από το ενδιαφέρον των γονιών των οποίων τα παιδιά τους φοιτούν εκεί.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης είπε: «Η διαρκής ενημέρωση και η πρόληψη της υγείας, ώστε να μπορούμε όλοι να έχουμε μια καλύτερη ζωή, είναι βασική πολιτική της Δημοτικής Αρχής. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά μας, ο  Δήμος Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και παρέχει τις υπηρεσίες πρόληψης που είναι απαραίτητες, με στόχο τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, αλλά και  την καλύτερη ζωή των παιδιών μας», δήλωσε. 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο