Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η 6η Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης επέβλεψε από κοντά την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία.
|download file .jpg 104Kb|


Ο κ.Πατούλης με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης & Αλληλεγγύης κ.Γ.Πουλόπουλο και τις εργαζόμενες που συμμετείχαν στην Αιμοδοσία.
|download file .jpg 113Kb|


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην 6η Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, όπου συγκεντρώθηκαν 215 φιάλες αίμα.
|download file .jpg 145Kb|


Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών, ολοκληρώθηκε η 6η Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργάνωσε από 17-19 Μαΐου η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης και Αλληλεγγύης.

Διακόσια εξήντα άτομα, ανάμεσά τους και δεκάδες εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, προσήλθαν στο Δημαρχείο για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της Τράπεζας αίματος. Μετά από ιατρική εξέταση από τους ειδικούς συνεργάτες του συνεργείου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», 215 συμπολίτες μας κρίθηκαν ικανοί για να δώσουν αίμα. Οι 215 φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, θα ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος του Δήμου Αμαρουσίου η οποία είναι στο «Αμαλία Φλέμινγκ» και είναι χρήσιμη σε όποιον συμπολίτη μας χρειαστεί αίμα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης, που επέβλεψε από κοντά την διαδικασία, εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες  σε όσους προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, «μια διαδικασία τόσο απλή για κάποιον που δίνει αίμα, αλλά τόσο σημαντική για κάποιον που κάποια στιγμή θα χρειαστεί αίμα. Είναι η σημαντικότερη κοινωνική προσφορά ενός ανθρώπου, καθώς με την πράξη του αυτή μπορεί να χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας», τόνισε ο κ.Πατούλης.

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την επιτυχία της 6ης Εθελοντικής αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ.Ιωάννης Πουλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι από τους πρώτους δημόσιους φορείς στην ανταπόκριση για εθελοντική αιμοδοσία, γεγονός για το οποίο έχει βραβευτεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών.


Μετάβαση στο περιεχόμενο