Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολυδιάστατων παρεμβάσεων, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατροφικές μας συνήθειες, με στόχο την πρόληψη της υπερβαρότητας καθώς και των νοσημάτων με τα οποία αυτή σχετίζεται.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο στο OAKA  το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με έγκριτους ειδικούς υγείας για θέματα που αφορούν όλους μας, να γυμναστούν με top trainers, να μάθουν πως μπορούν να μετατρέψουν τους αγαπημένους τους γευστικούς πειρασμούς από τους καλύτερους Chef, Food Bloggers & Διατροφολόγους αλλά και να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς με πολλές εκπλήξεις.

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την άψογη διοργάνωση την κ. Ζωή Δρεμέτσικα, Ιδρύτρια του Lifeme, καθώς επίσης και την κ. Γιώτα Τσαναξή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Lifeme και αναφέρθηκε στα οφέλη της υγιεινής διατροφής η οποία για να έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα, όπως είπε, θα πρέπει να συνοδεύεται από άσκηση, ενώ όπως επισήμανε

στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολυδιάστατων παρεμβάσεων, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατροφικές μας συνήθειες, με στόχο την πρόληψη της υπερβαρότητας καθώς και των νοσημάτων με τα οποία αυτή σχετίζεται. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το  πολυθεματικό event  το οποίο μέσω εξειδικευμένων δράσεων έχει ως στόχο να επηρεάσει θετικά όλους μας αλλά και να μας αφυπνίσει βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα ζωής μας κατέληξε ο κ. Πατούλης.        

 

Σχετικά αρχείαΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις (1)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις (2)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο