Όλοι συμμετέχουμε στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου την Κυριακή 5 Ιουνίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 107 Kb|


Δεντροφύτευση στην παραρεμάτια περιοχή επί της οδού Κορυτσάς στο Πολύδροσο, διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 από τις 9:30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ., συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Για διευκόλυνση της μετάβασης των εθελοντών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεντροφύτευση, θα αναχωρήσει στις 9:30 π.μ. λεωφορείο έμπροσθεν του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).

Την ίδια ημέρα, 5 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός του Δάσους Συγγρού από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συμμετέχοντας στη δράση «100 πάρκα και χώροι πολιτισμού».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Γενικής Γραμματεία Νέας Γενιάς, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση των δράσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Δήμου Αμαρουσίου κ.Τσιτσιμπάση, στα τηλέφωνα 213-2038254-256.

Μετάβαση στο περιεχόμενο