Οικολογικά βραβεία από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη/Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 112KB|


|download file .jpg 143KB|


|download file .jpg 107KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης βραβεύει τους μαθητές του τμήματος  Α2 του 6ου Γυμνασίου, της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου και της Δ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου που διακρίθηκαν στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης, ανακυκλώνοντας τις περισσότερες συσκευασίες. 


 


Τους μαθητές των σχολικών τμημάτων που αναδείχθηκαν νικητές στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.


Το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές των σχολείων διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Οργανισμού Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με την εταιρία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιείται στο Δήμο.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στη διαδικασία συγκέντρωσης και ανακύκλωσης συσκευασιών και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Να γίνουν «πρεσβευτές» ενός νέου μοντέλου ζωής που θα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος.


Οι μαθητές του τμήματος Α2 του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες στο μηχάνημα ανακύκλωσης που ήταν τοποθετημένο στον Ηλεκτρικό Σταθμό και έλαβαν το πρώτο βραβείο, από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή Notebook.
Το δεύτερο βραβείο κέρδισαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου και έλαβαν ως έπαθλο από ένα ποδήλατο.
Την τρίτη θέση κέρδισαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου και βραβεύτηκαν με ένα Mp3 player.
Όλα τα δώρα είναι προσφορά της εταιρίας «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».  
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο