Οι ύβρεις του κ. Νικολαράκου, δεν συνιστούν «τεκμηριωμένο αντίλογο», και δεν αρκεί η «τεκμηριωμένη εμπειρία και γνώση», μόνο των συνεργατών, αλλά και του επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση του Αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη στον Γ. Νικολαράκο

 

Σχετικά με την εξόχως υβριστική εισαγωγή του κ. Νικολαράκου, σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα «www.thessi.gr», με τίτλο «Ο Γιάννης Νικολαράκος απαντά στον Σπύρο Σταθούλη», η οποία δημοσιεύθηκε την 5.2.2019, θεωρώ αναγκαίο να σημειώσω ότι:

– Η όψιμη ενασχόληση του κ. Νικολαράκου με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η έλλειψη, έστω και υποτυπώδους, γνώσης τους, δεν δικαιολογούν την υβριστική «απάντησή του», επί της τεκμηριωμένης κριτικής μου, σχετικά με τις προεκλογικές δραστηριότητές του – θεατρικές παραστάσεις του, ελπίζοντας ότι έτσι «θα κόψει εισιτήρια».

Σημαντικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος παραδέχεται την άγνοιά του στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, με την ειδικότερη παραδοχή του «έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και υποψηφίους με τεκμηριωμένη εμπειρία, γνώσεις και όρεξη για πολλή δουλειά» και αγνοεί ότι δεν αρκεί η «τεκμηριωμένη εμπειρία και γνώση», μόνο των συνεργατών, αλλά και του επικεφαλής.

Η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Νικολαράκου να «ισοπεδώσει» το τεράστιο έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου μας, θα παραμείνει μόνο προσπάθεια και όσο αφορά στο πρόσωπό μου, είναι απόλυτα γνωστό στους συμπολίτες μας, ότι προσέφερα και προσφέρω σημαντικό έργο στο Δήμο μας με ήθος, εμπειρία και γνώση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο