Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου γιορτάζουν το Καλοκαίρι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Σας καλούμε να χειροκροτήστε τους λιλιπούτειους φίλους μας από τους 13 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, σε μια μοναδική γιορτή στο Παιδικό Γυμναστήριο « Σπύρος Λούης»


Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου γιορτάζουν το καλοκαίρι διοργανώνοντας μουσικοκινητικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 12 Ιουνίου 2007 στο Δημοτικό Παιδικό Γυμναστήριο « Σπύρος Λούης » ( Βασ. Όλγας 8, Μαρούσι ).


Οι μικροί μας φίλοι από τους δεκατρείς Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε σ’ αυτή την γιορτή. Περιμένουν να αγκαλιάσετε την προσπάθεια τους και να τους χαρίσετε απλόχερα το ζεστό σας χειροκρότημα.


Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
« Ο Δήμος Αμαρουσίου με την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών μας να ανακαλύπτουν και να αναπτύσσουν με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τη μοναδικότητα τους. Σας καλούμε να χειροκροτήστε τους λιλιπούτειους φίλους μας από τους 13 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, σε μια μοναδική γιορτή στο Παιδικό Γυμναστήριο « Σπύρος Λούης»

Μετάβαση στο περιεχόμενο