Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρεται στην πολιτιστική αυτή κυψέλη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό ποιοτικό επίπεδο σπουδών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, η μαθήτρια Κατερίνα Δημητρίου πήρε «άριστα παμψηφεί με διάκριση» στις πτυχιακές εξετάσεις στο σύγχρονο τραγούδι, εξεταζόμενη  από καταξιωμένους καθηγητές της μουσικής σκηνής  και τον καταξιωμένο συνθέτη και μαέστρο Γιώργο Κατσαρό.

Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στην αίθουσα «Ν. Γούναρης» του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, και η Κατερίνα Δημητρίου της Τάξης της Καθηγήτριας Αγγελικής Κουνάκη του Δημοτικού Ωδείου, με  το εξαιρετικό ταλέντο της ερμήνευσε σύγχρονα ελληνικά τραγούδια,  ενώπιον πενταμελούς κριτική επιτροπής που αποτελούσαν:
 Η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου, η ειδική Καθηγήτρια Αγγελική Κουνάκη, οι Καθηγήτριες του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στο σύγχρονο τραγούδι Άννα Διαμαντοπούλου και Φιλιώ Επιφανίου και ο συνθέτης και μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, που ενθουσιασμένος από την ερμηνεία, της ζήτησε  να τραγουδήσει a cappella το «Έλα για απόψε» του Χαιρόπουλου για να θαυμάσει περισσότερο το καλλιτεχνικό της ταλέντο.

Ο κ. Κατσαρός ζήτησε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ρένα Χαλιώτη που ήταν παρούσα,  να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη μαζί με τα θερμά συγχαρητήριά του για την προτεραιότητα που δίνει στην προαγωγή του πολιτισμού στην  πόλη του, καθώς και για την ποιοτική, πολιτιστική δομή ευρωπαϊκών προδιαγραφών του Δημοτικού Ωδείου που λειτουργεί, με άξιους καθηγητές.             

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου η κα Χαλιώτη ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Κατσαρό για την τιμητική παρουσία του στις κριτική επιτροπή και όσα μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία έχει προσφέρει στον ελληνικό πολιτισμό.   

Παρίσταντο επίσης η Καθηγήτρια Μονωδίας και Μελοδραματικής κα Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, η οποία συνεχάρη τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου για την εξαίρετη εκπαιδευτική προσφορά τους στους νέους μουσικούς και ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Κηφισιάς  κ. Φίλιππος Χίου.         

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει την Κατερίνα Δημητρίου για την εξαιρετική επιτυχία της στις εξετάσεις στο σύγχρονο τραγούδι και της εύχεται μία λαμπρή  καλλιτεχνική σταδιοδρομία. Επίσης με την διαβεβαίωση ότι στηρίζει τις προσπάθειες τους,  ευχαριστεί τη Διευθύντρια του Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου και τους καθηγητές του Ωδείου για την προσφορά τους στον πολιτισμό της πόλης και ιδιαίτερα στη μουσική παιδεία της νέας γενιάς.        

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο

Μετάβαση στο περιεχόμενο