Οι πολίτες ευχαριστούν τον Δήμο Αμαρουσίου για την αποτελεσματικότητα της Γραμμής Δημότη.

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η κ. Παρασκευή Τσερεγκούνη Παπαδοπούλου, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός και μόνιμη κάτοικος Αμαρουσίου, συγχαίρει τον Δήμαρχο και ευχαριστεί μέσω αυτού τις υπηρεσίες του Δήμου και ειδικά τη Γραμμή Δημότη, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την παροχή βοήθειας σε ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, στην πρόσφατη δημόσια βράβευσή σας για την παροχή καλών υπηρεσιών στους δημότες σας, επιτρέψατέ μου να προσθέσω και την ταπεινή προσωπική μου ευχαριστία για τη βοήθεια που μου παρεσχέθη από ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου.

Στις 13-5-09 έπρεπε να μεταφερθώ επειγόντως στο ΚΑΤ ύστερα από ένα ατύχημα που είχα μέσα στο σπίτι. Επικοινώνησα με το 15321 του Δήμου, για να μου παρασχεθεί ασθενοφόρο. Η κοπέλα του Κέντρου ήταν ευγενέστατη και σε ελάχιστο χρόνο μου όρισε ραντεβού με το ασθενοφόρο του Δήμου. Οι δύο νέοι που έφθασαν μ ‘αυτό στην ώρα τους, ήταν πρόθυμοι και ευγενικοί, με μετέφεραν στο κατάλληλο γραφείο και μετά το τέλος της ιατρικής περίθαλψης μ’ ένα τηλεφώνημα ήλθαν πάλι και με μετέφεραν στο σπίτι μου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ πρώτα εσάς και ύστερα τους άξιους συνεργάτες σας για την ευγένεια και ευσυνειδησία με την οποία εκτελούν την υπηρεσία που τους εμπιστευτήκατε».

Μετάβαση στο περιεχόμενο