Οι νέοι του Αμαρουσίου δημιουργούν στο 1ο Φεστιβάλ Γκράφιτι, παρουσία του Δημάρχου Γ.Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τα παρακολούθησε να δημιουργούν τα έργα τους.
|download file .jpg 113Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνομίλησε με τους δημιουργούς του φεστιβάλ Graffiti και τους συνεχάρη.
|download file .jpg 120Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε νέους δημιουργούς και επισκέπτες του φεστιβάλ Graffiti.
|download file .jpg 99Kb|


Το «παρών» στο 1ο Φεστιβάλ Graffiti έδωσαν πολλοί νέοι και νέες της πόλης που ζωντάνεψαν με τις πολύχρωμες δημιουργίες τους, τους τοίχους του προαύλιου χώρου του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης».

Τους νεαρούς δημιουργούς των γκράφιτι εν ώρα εργασίας «συνέλαβε» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψη του στον αθλητικό χώρο, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ και συνεχάρη για το ταλέντο και την πρωτοτυπία στις συνθέσεις τους.

Στη συνάντησή του με τη νεολαία της πόλης, ο Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίζει και θα ενθαρρύνει κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που προσφέρει διεξόδους δημιουργικής έκφρασης και ανάδειξης των ταλέντων των νέων της πόλης. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε με πράξεις δείξει ότι δίνουμε στη νεολαίο τη δυνατότητα για προσωπική πρόοδο αλλά και ενεργό συμμετοχή στη ζωή του τόπου. Στο ίδιο πνεύμα θα πορευτούμε και στο μέλλον».

Την αδρεναλίνη ανέβασαν ακόμη περισσότερο οι αναβάτες mountain bike που με τις φιγούρες τους ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους, νεότερους και μεγαλύτερους σε ηλικία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο