Οι μικροί αθλητές του τζούντο επέδειξαν τις ικανότητές τους στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με τον καθηγητή φυσικής αγωγής ʼρη Γεωργακίλα και τον εξεταστή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Νίκο Χεκίμογλου, με τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες τζούντο.
|download file .jpg 99 Kb|


Τις δεξιότητές που απέκτησαν στο αγώνισμα του τζούντο στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, επέδειξαν οι μικροί αθλητές στους αγώνες του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της αθλητικής χρονιάς.

Με την έναρξη της αθλητικής εκδήλωσης η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση και εξέφρασε και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, την ικανοποίηση που οι γονείς ενθαρρύνουν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στο άθλημα του τζούντο και βρίσκονται σήμερα κοντά τους ενθαρρύνοντας τους μικρούς αθλητές στις προσπάθειές τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε επιδείξεις περίπου 50 αθλητών των επιπέδων μισή κίτρινη, κίτρινη και μισή άσπρη κίτρινη. Με κριτή τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Νίκο Χεκίμογλου, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών, διαγωνίσθηκαν, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους, στο άθλημα. Όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι επέτυχαν να ανέβουν στην επόμενη κατηγορία του αθλήματος κερδίζοντας το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των γονιών, φίλων του αθλήματος και των διοργανωτών των αγώνων.

Τα διπλώματα απένειμε στους μικρούς αθλητές η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Νίκο Χεκίμογλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο