Οι μαθητές της πόλης μας πρωτοπορούν στην ανταποδοτική ανακύκλωση

Print Friendly, PDF & EmailΗ κ.Λέκκα με τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου που κέρδισαν το 1ο βραβείο.
|download file .jpg 122Kb|


Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου, με τα βραβεία τους για την 2η θέση που κατέλαβαν στον διαγωνισμό ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
|download file .jpg 112Kb|


Με την απονομή στην Αίγλη του Ζαππείου, των βραβείων στα σχολικά τμήματα που είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή, παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ.Γ.Μανιάτη αλλά και άλλων εκπροσώπων των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Παιδείας, έκλεισε ο Μεγάλος διαγωνισμός Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».

Οι μαθητές του τμήματος Α2 του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου κέρδισαν το 1ο βραβείο ανάμεσα στα σχολεία της πόλης μας που συμμετείχαν, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν 7698 συσκευασίες ανακύκλωσης. Κάθε μαθητής πήρε ως έπαθλο έναν ηλεκτρονικό φορητό υπολογιστή Netbook.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου, Δημ.Σύμβουλος κ.Ελ.Λέκκα, η οποία μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ.Γ.Πατούλη στα παιδιά για την ευαισθητοποίηση τους στο θέμα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Το 2ο  βραβείο κέρδισε το 5ο Δημοτικό, Τμήμα ΣΤ’, που συγκέντρωσε 6758 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος έλαβε έπαθλο ένα ποδήλατο, ενώ το 3ο  βραβείο απέσπασε το 5ο Δημοτικό, Τμήμα Δ’, που συγκέντρωσε 1999 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος έλαβε έπαθλο ένα Mp3 player.

Οι μαθητές των τμημάτων που πρώτευσαν θα βραβευτούν και από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δημαρχείο τις επόμενες μέρες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο