Οι κ.κ. Γιαννακάκος, Ραγκούσης και Ρώτας υπεύθυνοι για την ομηρία των εργαζομένων της ΔΕΑΔΑ

Print Friendly, PDF & Email

Η προσφυγή στην Περιφέρεια Αττικής των κ.κ. Η. Γιαννακάκου, Σ.  Ραγκούση και Κ. Ρώτα, για την ακύρωση της απόφασης για τη μετατροπή της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου ( ΔΕΑΔΑ ) σε κοινή ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ, αποτελεί πολιτικό ατόπημα, με αποτέλεσμα:


• Να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία τακτοποίησης των εργαζόμενων της ΔΕΑΔΑ και η μεταφορά τους είτε στο Δήμο , είτε σε άλλες επιχειρήσεις του Δήμου (όπως προβλέπει ο κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων στις περιπτώσεις μετατροπής μιας επιχείρησης ).
• Να παραταθεί η αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων και να δημιουργηθεί κίνδυνος για την απρόσκοπτη καταβολή της μισθοδοσίας τους.
• Να μπουν εμπόδια στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες σε κρίσιμους τομείς όπως οι παιδικοί σταθμοί, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η συντήρηση των σχολικών κτιρίων, κλπ.


Οι κ.κ. Γιαννακάκος,  Ραγκούσης και Ρώτας δεν νοιάζονται για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, ούτε για το πραγματικό συμφέρον των εργαζομένων.


Όπως έγινε και στην περίπτωση των προσφυγών για την αναχρηματοδότηση των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου, έτσι και τώρα, κρύβουν πίσω από προσφυγές τα πολιτικά τους αδιέξοδα.


Και εξυπηρετούν μικροπαραταξιακά συμφέροντα και σκοπιμότητες στρεφόμενοι ενάντια στους εργαζόμενους και εμποδίζοντας τη Δημοτική Αρχή να προσφέρει έργο και υπηρεσίες στους πολίτες της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο