Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων. Την εκδήλωση τίμησε και η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.
|download file .jpg 117Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει το πρώτο κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα, το οποίο αφιερώνει σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.
|download file .jpg 110Kb|Γ. Πατούλης: Όλοι μαζί, ως μια οικογένεια, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες


Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο Δήμαρχος  Γιώργος Πατούλης προς τους εργαζόμενους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, παρουσία μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και πλήθους εργαζομένων.    


«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Εμείς, θα είμαστε με όλες τις δυνάμεις μας κοντά σας και θα περάσουμε όλες εκείνες τις δυσκολίες, όποιες και αν είναι, ως μία μεγάλη οικογένεια υπογράμμισε ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους.


Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την σημαντική προσπάθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η επιθεώρηση πιστοποίησης ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου.
«Η διαδικασία να προχωρήσει μπροστά η πόλη είναι διαδικασία που αφορά όλους μας και θέλω να συγχαρώ και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το Δήμο Αμαρουσίου, ώστε να πρωτοστατεί σε όλες τις λειτουργίες του.»


Το επόμενο διάστημα θα διανεμηθεί  στο προσωπικό του Δήμου  η «κάρτα εργαζόμενου», μέσω της οποίας θα παρέχονται μία σειρά από διευκολύνσεις στους ίδιους  τους εργαζόμενους, αλλά  και τις οικογένειες τους, όπως: Φροντίδα υγείας με ετήσιο προληπτικό έλεγχο, δυνατότητα διαφόρων αγορών κυρίως από το Εμπορικό Ιστορικό Κέντρο, με έκπτωση της τάξης του 25 – 30% όλο το χρόνο σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε εκδηλώσεις πολιτιστικές, αθλητικές, κ.α         


Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων για τους εργαζόμενους, αποτέλεσμα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια.   


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.  Παραβρέθηκαν επίσης:Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Μαραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καρλαύτης, Ρ. Χαλιώτη, Γ. Ιατρίδης, Ν. Καλαϊτζίδης,  Ιωαν. Ζωγόπουλος. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ε. Κάββαλος, Σπ. Σταθούλης, Ν. Πέππας, Κ. Αντωνόπουλος, Στ. Τσιπουράκης, Αντ. Παρτσινέβελος, Δ. Καμπούκος, Ε. Λέκκα, κ. Ιωάννου, Ν. Δούσης Ρασσιάς, Π. Καλογρίδης, Ηλ. Γιαννακάκος, Παν. Σαγρής, Αλ. Μπρέγιαννης, Στ. Ραγκούσης και Κ. Ρώτας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο