Ογδόντα αντίτυπα από το βιβλίο «Πρώτες Βοήθειες» χορηγήθηκαν στους εκπαιδευτικούς της Α’/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας

Print Friendly, PDF & Email

ʼμεση ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη για τη χορηγία ογδόντα αντιτύπων του βιβλίου «Πρώτες Βοήθειες» στους εκπαιδευτικούς της Α/ θμιας  Εκπαίδευσης Κορινθίας, προκείμενου να αποτελέσουν ένα χρήσιμο βοήθημα στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην αντιμετώπιση περιπτώσεων κρίσης στο σχολικό περιβάλλον.         


Το αίτημα προς τον κ. Δήμαρχο για τη χορήγηση των «Πρώτων Βοηθειών» στους εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων, αλλά και Νηπιαγωγείων απηύθυνε με επιστολή του, ο Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Π.Ε. της Διεύθυνσης Α/ θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Βασίλειος Μπόκιας.


Ας σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πατούλης  προχώρησε στη συγγραφή, έκδοση και δωρεάν διανομή  των «Πρώτων Βοηθειών» στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών για την προαγωγή, πρόληψη και προστασία της δημόσιας υγείας.     
  
Στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο  ο κ. Μπόκιας αναφέρει:


Κύριε Δήμαρχε,


Διαβάζοντας το ειδικό έντυπο Πρώτες Βοήθειες με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι είναι ένα πρώτης τάξεως βοήθημα, χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων, αλλά και των Νηπιαγωγείων.
Ιδιαίτερα αυτών που υπηρετούν σε Σχολεία και Νηπιαγωγεία που βρίσκονται μακριά από τα αστικά κέντρα.
Γι’ αυτό παίρνουμε το θάρρος και ζητάμε τη συνδρομή σας, προκειμένου να μας χορηγηθούν ογδόντα αντίτυπα για να εφοδιάσουμε τα αντίστοιχα Δημοτικά  Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Περιφέρειας μας.               
Βέβαιοι όντες ότι θα τύχουμε  αυτής τη χορηγίας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο