‘Οδοιπορικό στο Μαρούσι του χθες’ από τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 336 KB|


Με μία πρωτότυπη παράσταση, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου αποχαιρετούν για φέτος το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον των σταθμών, και μας καλούν την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 και ώρα 19:30, στο κεντρικό Γήπεδο Αντισφαίρισης (τένις) του ΟΑΚΑ, οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος, έναντι αφετηρίας λεωφορείων ΕΘΕΛ, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο Μαρούσι μιας άλλης εποχής.


Τότε που οι αυλές των σπιτιών μύριζαν ασβέστη και γιασεμί και το αγιόκλημα μαζί με τους λεμονανθούς σκορπούσαν το άρωμά τους στις πλατείες και τους δρόμους του Αμαρουσίου.


Τότε που άκουγες μόνο τις άμαξες και τους κανατάδες στα αγγειοπλαστεία τους. Τότε που το κοίταγμά σου έφτανε μακριά ως τα δάση με τα τρεχούμενα κρύα νερά και τα καταπράσινα λιβάδια και αμπέλια.


Τότε που οι γεύσεις ήταν άλλες, ξεχωριστές, ιδιαίτερες, αγνές.


Σ’ αυτό το Μαρούσι λοιπόν, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών μας καλούν να τιμήσουμε τον λαμπρό Ολυμπιονίκη μας Σπύρο Λούη και τον αξέχαστο και αγαπημένο μας καραγκιοζοπαίχτη Ευγένιο Σπαθάρη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, επισημαίνει: ‘Με καθημερινή σκληρή δουλειά, με τις απαραίτητες υποδομές σε υλικοτεχνικά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, στους 13 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας για κάθε οικογένεια και κάθε εργαζόμενη μητέρα. Υπηρεσίες οι οποίες συμβάλλουν στη σωστή και υγιή ανατροφή και ανάπτυξη των παιδιών μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στα περισσότερα από 1000 παιδιά που φιλοξενούνται στους Σταθμούς, και μάλιστα με πολύ χαμηλά τροφεία, χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται και γίνονται πιο ποιοτικές, χάρη στις εργαζόμενες και το προσωπικό, που είναι το μεγάλο μας στήριγμα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Αμαρουσίου αποτελούν πια το πρότυπο για πολλούς άλλους Δήμους της χώρας μας’.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο