Ο Σύλλογος «Νέο Μαρούσι» ευχαριστεί το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη μεσολάβησή του στο ΣτΕ για το θέμα της οδού Φραγκοκλησιάς

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την παρέμβασή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με την επίλυση του χρονίζοντος κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στην περιοχή των οδών Φραγκοκλησιάς και Λακωνίας, εκφράζει με επιστολή της, εκ μέρος του συλλόγου, η Ευγενία Λαμπή, πρόεδρος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι».


Στην επιστολή της η κ. Λαμπή, ευχαριστεί το Δήμαρχο Αμαρουσίου για το ενδιαφέρον του να μεσολαβήσει προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, και επισημαίνει ότι από το 2008 οπότε συζητήθηκε το θέμα στο ΣτΕ, εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης μέχρι και σήμερα «για ακατανόητους λόγους και πέραν πάσης ευνομίας», όπως σημειώνει.


Κλείνοντας την επιστολή της, η πρόεδρος εξέφρασε τη στήριξη του συλλόγου προς τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου σε κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση της καλύτερης λειτουργίας των θεσμών αλλά και της επίλυσης των προβλημάτων των κατοίκων του Αμαρουσίου.


Για να διαβάσετε την επιστολή του Συλλόγου, επιλέξτε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο