Ο Σ.Π.Α.Π συμμετέχει από κοινού με τον Σ.Π.Α.Υ και τον Σ.Π.Α.Τ στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία “LET’S DO IT GREECE!”, καθαρίζοντας την Κυριακή 29 Απριλίου την παραλία Σχινιά στο Μαραθώνα

Print Friendly, PDF & Email
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία & Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), στηρίζοντας από κοινού με το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ) και το Σύνδεσμο για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ) την πανελλήνια περιβαλλοντική εθελοντική εκστρατεία “LET’S DO IT GREECE!” δίνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στις 9:30 π.μ. μαζί με τους φίλους του περιβάλλοντος, το δικό του «παρών» στη δράση καθαρίζοντας την παραλία Σχινιά.


Ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε την όψη της παραλίας Σχινιά απαλλάσσοντάς της από κάθε λογής σκουπίδια!


Σημείο συνάντησης: «Ποταμάκι»στην παραλία Σχινιά (πλησίον Café del Mar) στο Μαραθώνα.

Για τη διευκόλυνση των εθελοντών στη μετακίνησή τους λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου θα αναχωρήσει στις 9 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου με επιστροφή στις 12 μ.μ.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κατερίνα Παναγιώτου, στο κιν. 6977160765 και τον Γιώργο Λέπουρη, στο κιν. 6937232704, υπεύθυνους διοργάνωσης της δράσης από μέρους του Δήμου Μαραθώνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο