Ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Print Friendly, PDF & Email

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» κ. Μ. Γρηγοροπούλου και των μελών του Δ.Σ.,  ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ,  παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στο Divani Caravel.

Ο κ. Πατούλης χαιρέτισε την εκδήλωση αναφερόμενος στην πολυετή και ουσιαστική συνεργασία του Συλλόγου με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο  χάρη της οποίας έχουν εξεταστεί περισσότερες από 4.100 γυναίκες, και σε αρκετές περιπτώσεις εξ αυτών έσωσαν τελικά τη ζωή τους. Ο κ .Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο  κα. Γρηγοροπούλου και το έργο του Συλλόγου και τόνισε : «Δεσμευόμαστε για τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες για τη σημασία της πρόληψης και τη διατήρηση της υγείας τους. Οι Δήμοι έχουν ρόλο στην προαγωγή της υγείας και ανταποκρίνονται αξιοποιώντας μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών τους το κάλεσμα αυτό».

 

Σχετικά αρχείαΟ Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι»_1


Ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο