Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των Αθηναΐδων

Print Friendly, PDF & Email

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και ανακουφίζουν συμπολίτες μας που υποφέρουν. Θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους»

 

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ, που αποτελούν τμήμα της Διεθνούς Ομογενειακής Οργάνωσης Daughters of Penelope, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, τιμώντας το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν.

Αποστολή της οργάνωσης είναι η έμπρακτη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προάγοντας  τα ιδανικά του Ελληνισμού, της Παιδείας, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Οικογενειακής και Ατομικής Καταξίωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε ένας σημαντικός επιστήμονας, ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, για το Ίδρυμα Coeurs pour Tous (Καρδιές για Όλους), σκοπός του οποίου είναι να χειρουργούνται παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες σε αναπτυσσόμενες χώρες και σε ασθενείς οικονομικά ομάδες.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

« Θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο Ρένα Βασιλάκη αλλά και όλα τα μέλη της οργάνωσης των Αθηναίδων για το σημαντικό φιλανθρωπικό τους έργο και την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται εξαιτίας της κρίσης στη χώρα μας.

Αποτελούν πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς και ουσιαστικής αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και ανακουφίζουν συμπολίτες μας που υποφέρουν. Θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους». 

 

Σχετικά αρχείαΟ Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των Αθηναίδων_1


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των Αθηναίδων_2


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των Αθηναίδων_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο