Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βράβευσαν τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το πολύτιμο έργο του στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευσή του από το Γ.Γ του Συνδέσμου, ακαδημαϊκό κ. Μουτσόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Πέπε, και τα μέλη του Δ.Σ κ.κ. Μουτσόπουλο, και Ασλανίδη, καθώς και την ευεργέτρια του Συνδέσμου κ. Παναγοπούλου.

O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τα μέλη του Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


 


Το Χρυσό Μετάλλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, ως φόρος τιμής στο σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί. Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου, και των μελών του Συνδέσμου η Πρόεδρος κ. Πέπε, και ο Γ.Γ. του Συνδέσμου, ακαδημαϊκός κ. Μουτσόπουλος, συνεχάρησαν τον κ. Πατούλη, για τη σπουδαία κοινωνική και ανθρωπιστική του προσφορά μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο μέλος του Συνδέσμου.


Κατά την προσφώνησή του, το μέλος του Δ.Σ κ. Γκόρτζης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, εξάροντας τις πρωτοβουλίες του κ. Πατούλη, για τα Υγειονομικά Οδοιπορικά, τις εμβολιαστικές εκστρατείες, την Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου που στόχο έχουν να προλάβουν και να θεραπεύσουν την ασθένεια στον ανασφάλιστο και οικονομικά αδύναμο ασθενή.


«Με τους 270 εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Και δεν ξεχνούμε ότι στη θέση αυτών των ανθρώπων που σήμερα αγκαλιάζουμε, αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς» δήλωσε κατά τη βράβευσή του ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α κ. Πατούλης.


Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο κ. Πατούλης, ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποκαλώντας μάλιστα το Δήμο Αμαρουσίου ως Δήμο-Πρότυπο για όλους τους Ο.Τ.Α της χώρας.


Κατά την εκδήλωση, το Δ.Σ του Συνδέσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την Ευλογία του Αρχιεπισκόπου, τον οποίον εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κ Δαμασκηνός, ενώ παράλληλα τον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων του 2012 έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέπε.


Στην εκδήλωση τιμήθηκε, επίσης, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ με την παρουσία τους την τελετή τίμησαν ο Μητροπολίτιης Ιλίου, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γρίβας, οι βουλευτές κ.κ. Γεωργιάδης, Ψυχάρης και Κικίλιας, καθώς και η ευεργέτρια του Συνδέσμου Κατερίνα Παναγοπούλου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο