Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Προχωράμε με ενωμένες τις δυνάμεις μας δημιουργικά, για το Μαρούσι, για μία νέα αρχή για την Αττική»

 

Μετά τον καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, φίλων του Συλλόγου και πλήθους κόσμου.

Στην κατάμεστη αίθουσα, ο Πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά». «Το 2019 ας είναι μία χρονιά δημιουργίας με υγεία, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ευημερία για όλους».

Με επίκεντρο τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε: «Εύχομαι μία όμορφη δημιουργική προσπάθεια ώστε να προχωρήσουμε με ενωμένες τις δυνάμεις μας δημιουργικά για το Μαρούσι. Αυτό είναι το χρέος μας, με πίστη και ομοψυχία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς. Ας είναι συνολικά για την Αττική ένα έτος αλλαγής και δημιουργικής ανατροπής για μία καλύτερη ζωή για όλους».

Επισήμανε ότι η σημερινή διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά θα είναι με συνέπεια στις επάλξεις μέχρι τέλους της θητείας της. «Προχωράμε μπροστά μέχρι τέλους Αυγούστου. Αλλά και στη συνέχεια η πόλη θα συνεχίσει να προχωρά δυνατά, με άλλη διοίκηση αλλά με εμένα σταθερά κοντά στο Μαρούσι και σε όλους τους Μαρουσιώτες».

Αναφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Αθμονέων, μίλησε για τη σημαντική παρακαταθήκη που φέρει, δηλώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή στήριξη του έργου του από τον Δήμο.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ,αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε περίπτωση που του ζητηθεί.

Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης και Κώστας Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Νίκος Πέππας, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Ρένα Χαλιώτη, Αθανάσιος Βελής, ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Λευτέρης Μαγιάκης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΟ ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του_1


Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του_2


Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του_3


Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του_4


Ο ιστορικός Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο