Ο Γιώργος Πατούλης δίπλα στους κατοίκους και τα ανασφάλιστα παιδιά της Λέρου

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ με τον Π. Μανώμη Οθίτη που ύψωσε τη σημαία στα Ίμια.Ο κος Πατούλης με το Δημαρχο Λέρου κο Κόλια, το Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κο Δημτσα, τον Αντιπρόεδρο του ΙΣ Καλύμνου κο Αποστολάτο, την κα Ευαγγελάτου Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Λέρου και τους κατοίκους της Λέρου στα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου της Λέρου.Στιγμιότυπο από τους εμβολιασμούς με τους εθελοντές παιδιάτρους της Λέρου.Στιγμιότυπο από τους εμβολιασμούς με τους εθελοντές παιδιάτρους της Λέρου.


Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη υποδέχθηκε η Λέρος το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη στα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λέρου  που τελέστηκαν σήμερα από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ Παϊσιου, Πατέρα Νικόδημο, παρουσία πλήθους κόσμου του νησιού. Κατά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Λέρου κος Μιχάλης Κόλιας ευχαρίστησε τον κο Πατούλη για τη στήριξη του σε όλα τα επίπεδα της πρόληψης, της προαγωγής υγείας και της αυτοδιοίκησης προς τους κατοίκους της Λερου. «Ελληναρά του Αιγαίου» αποκάλεσε το Γιώργο Πατούλη ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κος Γεράσιμος Αποστολάτος, ο οποίος εξήρε την περιοδεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και τις πρωτοβουλίες του κου Πατούλη στο Αιγαίο ως την ύψιστη προσφορά στήριξης στην Προαγωγή Υγείας των νησιωτών που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες τους χειμερινούς κυρίως μήνες.


Σύσσωμος ο κόσμος της Λέρου, αλλά και οι τοπικές αρχές,  δήλωσαν το μεγάλο τους θαυμασμό στο πρόσωπο του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το «έργο στήριξης του κάθε ξεχασμένου έλληνα στα μικρά νησιά του Αιγαίου».


Ο Δήμαρχος Λέρου κος Κόλιας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Πατούλη και το Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κο Δήμτσα για την τεράστια προφορά φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λέρου και για τα δωρεάν εμβόλια που χορήγησαν σε 30 ανασφάλιστα παιδιά της Λέρου, στα πλαίσια της Εκστρατείας Παιδικού Εμβολιασμού του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με τη συμμετοχή των παιδιάτρων της Λέρου κα Κόκκα και κο Ταχλιαμπρούρη.


Ο κος Πατούλης υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στην τοπική κοινωνία της Λέρου και όλων των νησιωτών του Αιγαίου που αντιμετωπίζουν υγειονομικά προβλήματα και θα συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στη διατήρηση όχι μόνο της Υγειας, αλλά και στη διατήρηση της Φυσικής Παρουσίας των Κατοίκων του Αιγαίου στα μικρά και άγονα νησιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο