Ο Γ. Πατούλης έβαλε τέλος στην «εργασιακή ομηρία» δεκάδων εργαζομένων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νικόλαο Καλλιμάνη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Βαγγέλη Καγιά κατά την υπογραφή της απόφασης κατάταξης σε προσωποπαγείς θέσεις στο Δήμο, εργαζομένων στη ΔΕΑΔΑ.

|download file .jpg 88Kb|


Οι εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΑ που μεταφέρονται σε προσωποπαγείς θέσεις αορίστου χρόνου στο Δήμο, στη τελετή υπογραφής της απόφασης κατάταξή τους από το Δήμαρχο Γ. Πατούλη.

|download file .jpg 115Kb|


Την απόφαση κατάταξης σε προσωποπαγείς θέσεις στο Δήμο των εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.
Θερμές ευχαριστίες από τους εργαζόμενους και τους Προέδρους των Σωματείων


Σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης που μεταφέρονται στο Δήμο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπέγραψε την απόφαση κατάταξής τους σε αντίστοιχες προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δήμο Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του, πως παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στο εργασιακό ζήτημα, η υπόσχεση, για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους που είχαν κατοχυρώσει εργασιακά δικαιώματα, πετύχαμε να προχωρήσει και σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία με την υπογραφή της κατάταξης σε προσωποπαγείς θέσεις αορίστου χρόνου στο Δήμο Αμαρουσίου.
Προχωρήσαμε πρόσθεσε ο κ. Πατούλης «όλες εκείνες τις ρυθμίσεις, ώστε να μπορέσουμε με τον καλύτερο τρόπο να υπηρετήσουμε τον κοινό μας στόχο που είναι η προσφορά υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες». Παράλληλα, επιβράβευσε και ευχαρίστησε τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς του προσωπικού.


Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νικόλαος Καλλιμάνης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δήμαρχο εκ μέρους των εργαζομένων, σημειώνοντας ότι σήμερα κλείνει  ένας κύκλος, και λήγει μια πολύχρονη εργασιακή ομηρία. Βλέπουμε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία τόσο σε επίπεδο συνεργασίας, όσο και σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Βαγγέλης Καγιάς εξέφρασε επίσης τις θερμές ευχαριστίες του, ευχόμενος στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.      


Η απόφαση κατάταξης αφορά 114 εργαζόμενους της ΔΕΑΔΑ που έχουν κατοχυρώσει εργασιακά δικαιώματα μέχρι 31/ 12 / 05 και μεταφέρονται στο Δήμο.
Έχουν ήδη δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά εργαζομένων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο