Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στον Παράδεισο και τους κατοίκους του

Print Friendly, PDF & Email

Τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά του Παραδείσου βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Το ενδιαφέρον αυτό αποδείχθηκε στην πράξη τα προηγούμενα χρόνια, με το έργο και τις παρεμβάσεις που έγιναν σε κρίσιμα ζητήματα (ʼλσος Μιμικόπουλου, αποτροπή τσιμεντοποίησης Ιππικού Ομίλου, νέο σχέδιο χρήσεων γης που ευνοεί τις χρήσεις κατοικίας, κλπ). Και μαζί με τους κατοίκους, προγραμματίζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων, που στόχο έχουν την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής. Σχέδιο που παρουσιάσαμε προεκλογικά στους συμπολίτες μας και έτυχε της συντριπτικής αποδοχής τους.

Δυστυχώς όμως, την ίδια διάθεση συνεργασίας δεν έχει «ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παραδείσου και η ολιγομελής παρέα του». Εξυπηρετώντας προφανώς τα προσωπικά τους πολιτικά παιχνίδια κι όχι το συμφέρον της περιοχής, προσπαθούν  να φέρουν  τη Δημοτική Αρχή αντιμέτωπη με τους κατοίκους. Κατηγορούν τη Διοίκηση του Δήμου για απουσία από την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Παραδείσου, όταν «ο ίδιος ο Πρόεδρος και η παρέα του» γνωρίζουν πολύ καλά ότι ουδέποτε απέστειλαν πρόσκληση στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη να παρευρεθεί στην εκδήλωση τους. Εκδήλωση στην οποία πάντοτε παρίστατο κατά το παρελθόν. Αντίθετα, προσκάλεσαν δημοτικούς συμβούλους άλλης παράταξης, που συμπαθούν κομματικά, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροπαραταξιακά συμφέροντα.

Ως Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραδείσου, για την υποκριτική του στάση. Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τους κατοίκους, οι οποίοι πρόσφατα μας έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους, ότι θα εργαστούμε συστηματικά για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας για την ανάπτυξη της περιοχής. Και θα το κάνουμε πράξη παρά τη δυσμενή συγκυρία και την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, αλλά και η πόλη μας.

Με σύμμαχους τους κατοίκους και κόντρα στη μιζέρια και τα ψέματα του Προέδρου του Συλλόγου και της ολιγομελούς παρέας του, θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Παραδείσου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο