Ο Δήμος Αμαρουσίου βραβεύει τους Παραολυμπιονίκες αθλητές του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου που διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάνοντας υπερήφανο το Μαρούσι και τη χώρα μας

Print Friendly, PDF & Email

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 θα τιμήσει τους τρεις Παραολυμπιονίκες, αθλητές του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου για τις σημαντικές διακρίσεις που κατέκτησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάνοντας υπερήφανο το Μαρούσι και τη χώρα μας.

Πρόκειται για τους Παραολυμπιονίκες:
 – Παναγιώτη Τριανταφύλλου,ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Σπάθη, κατηγορίας Β.

Κώστα Δήμου, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο, στην κατηγορία + 107 Kg.

– Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, ο οποίος τιμήθηκε  στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με το βραβείο “Youn Whang Dai”, που αποτελεί  παγκόσμια αναγνώριση.  
Οι αθλητές που επιλέγονται για το βραβείο αυτό θεωρούνται ως οι αθλητές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το πνεύμα των Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, Σύρος πρόσφυγας που προπονείται με τον ΑΣΚΑ Αμαρουσίου συμμετείχε στο άθλημα της κολύμβησης με την ομάδα των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών. Ήταν εκείνος που παρέδωσε τη Φλόγα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.    

Σας περιμένουμε, να τιμήσουμε μαζί τους ξεχωριστούς αθλητές μας, λαμπρό παράδειγμα θέλησης και μεγαλείου ψυχής.     

Μετάβαση στο περιεχόμενο