Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά τους συμπολίτες μας που με το έργο τους άφησαν παρακαταθήκη στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον γιό του Γιάννη Αρίδα, Νικόλαο κατά τα αποκαλυπτήρια ονοματοδοσίας της πλατείας στη συμβολή των οδών Μεσογείων, Χλόης & Γούναρη στην Κοκκινιά σε πλατεία Γιάννη Αρίδα.Στιγμιότυπο από την τελετή της ονοματοδοσίας της πλατείας Γιάννη Αρίδα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Νικόλαο Αρίδα, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου Αν. Τσολακίδη, τον Ταμία Βασ. Ηλία και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» Αντ. Τσέκενη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με μέλη του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου», πολίτες και φίλους του Γιάννη Αρίδα.


Σε πλατεία Γιάννη Αρίδα, ονομάστηκε η ανώνυμη πλατεία στη συμβολή των οδών Μεσογείων, Χλόης & Γούναρη στην Κοκκινιά, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στον αθλητισμό και στα κοινά του Αμαρουσίου


Σε πλατεία Γιάννη Αρίδα, του ανθρώπου που με το έργο του και το παράδειγμά του αποτέλεσε πρότυπο ζωής για τη νεολαία της πόλης του Αμαρουσίου και αγάπης για τον αθλητισμό, ονομάστηκε η ανώνυμη πλατεία στη συμβολή των οδών Μεσογείων, Χλόης & Γούναρη στην περιοχή της Κοκκινιάς, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.


Η τελετή της ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβούλιου, εκπροσώπων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου, εκπροσώπων του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίιου» και πολλών φίλων του Γιάννη Αρίδα.


«Σήμερα υπογράμμισε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης «η οικογένεια Αμαρουσίου τιμά τη μνήμη του Γιάννη Αρίδα σε ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του στο αθλητισμό και στο κοινωνικό σύνολο. Τιμά τον ιδρυτή του Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» και ιδρυτή του Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου. Μέσα από το χώρο δραστηριοποίησής του και τη στάση ζωής του έχει αφήσει παρακαταθήκη προσφοράς στο Μαρούσι και στη νέα γενιά.
Η σημερινή ονοματοδοσία της πλατείας αυτής, σε πλατεία Γιάννη Αρίδα έχει ένα συμβολικό και ουσιαστικό περιεχόμενο έκφρασης σεβασμού στο πρόσωπο του


Τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν στο χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» κος Αντώνης Τσέκενης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου κος Αναστάσιος Τσολακίδης για την τιμή στο διακεκριμένο μέλος της πόλης του Αμαρουσίου κο Γιάννη Αρίδα που άφησε παρακαταθήκη το έργο του στις επόμενες γενιές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο