Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στην 3η Εθελοντική Δράση ποτίσματος στον Κοκκιναρά

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 215KB|


|donwload file .jpg 255KB


|donwload file .jpg 110KB|


Συμμετέχοντας σε κάθε περιβαλλοντική δράση, ο Δήμος Αμαρουσίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ΣΠΑΠ για τη 3η εθελοντική δράση ποτίσματος των δενδρυλλίων του Κοκκιναρά, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2009.

Το παρόν στη σημαντική αυτή δράση για το περιβάλλον και την αναδάσωση του Πεντελικού, έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε παρόντες στην περιβαλλοντική αυτή δράση, όπως και σε κάθε δραστηριότητα που στόχο έχει την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος. Η Αττική δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα με τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές, αλλά οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες όπως αυτή την οποία έλαβε ο ΣΠΑΠ και συμμετέχουμε για 3η φορά. Θα ξαναδώσουμε στο Πεντελικό την ζωντάνια που είχε, το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται».
Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στο πότισμα του Κοκκιναρά με μία υδροφόρα και με εργαζόμενους από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές, ενώ επικεφαλής της προσπάθειας ήταν ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Επ. Κατσιγιάννη.
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει συμμετάσχει επίσης στη φύτευση των δενδρυλλίων στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου και στα μέσα Μαρτίου, καθώς και στις άλλες δύο εθελοντικές δράσεις ποτίσματος που έγιναν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

 


Μετάβαση στο περιεχόμενο