Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε με τους εθελοντές και τους εργαζόμενούς του στον καθαρισμό του Ο.Α.Κ.Α., στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Γ.Πατούλης  με τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ Π.Γαλακτόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Β.Κόκκαλη και εργαζόμενους από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου που συμμετείχαν στον καθαρισμό του Ο.ΑΚ.Α.


 


Γ. Πατούλης: Η φροντίδα για ένα περιβάλλον καθαρό είναι καθημερινή υπόθεση όλων μας»


Με τους εκατοντάδες εθελοντές και τους εργαζόμενους του, ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στον καθαρισμό  και τη φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων του Ο.Α.Κ.Α., την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Την περιβαλλοντική δράση διοργάνωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα».            


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) κος Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στους εθελοντές κάθε ηλικίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στη δράση καθαρισμού του Ο.Α.Κ.Α.
«Ο Δήμος Αμαρουσίου με τη σημαντική συμβολή των εργαζόμενων και το δίκτυο εθελοντών του συμμετέχει ουσιαστικά σε κάθε δράση που έχει στόχο την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Σήμερα καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε ένα από τους σημαντικότερους αθλητικούς χώρους που βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλη μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η φροντίδα για ένα περιβάλλον καθαρό είναι καθημερινή υπόθεση όλων μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Πατούλης.
Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, αρμόδιος για θέματα Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης και ο Νικόλας Αλεπούς, αρμόδιος επί θεμάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας.


Παρών στην περιβαλλοντική δράση ήταν και ο νέος Πρόεδρος του Ο.Α.Κ.Α  κος Πέτρος Γαλακτόπουλος, αρκετοί Ολυμπιονίκες, 35 αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α, καθώς και εθελοντικοί φορείς και σύλλογοι του Δήμου Αμαρουσίου.


Η εθελοντική δράση περιελάμβανε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, τη φροντίδα του Τείχους των Εθνών και των χώρων πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου, το Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς και την περιποίηση των χώρων πρασίνου. 
Στον καθαρισμό, ο Δήμος Αμαρουσίου συνέβαλε επίσης με τη διάθεση τριών απορριμματοφόρων, ενώ λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετέφεραν στο σημείο συνάντησης του εθελοντές που χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό.                                   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο