Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στη δενδροφύτευση του δάσους Κοκκιναρά στο Πεντελικό Όρος

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009, ώρα 10:00

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση του πρασίνου και την αποκατάσταση των καμένων περιοχών, και ως μέλλον του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συμμετέχει στην εκστρατεία δενδροφύτευσης του Πεντελικού Όρους στο δάσος Κοκκιναρά που καταστράφηκε από την πυρκαγιά του 2007.
Η εκστρατεία δενδροφύτευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25.01.2009 και ώρα 10:00 με πρωτοβουλία του ΣΠΑΠ και του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.


Στη δενδροφύτευση θα συμμετάσχουν  400 εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου οι οποίοι θα μεταφερθούν στο τέρμα της οδού Κοκκιναρά με λεωφορείο που θ’ αναχωρήσει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και ώρα 09:00 από το Δημαρχιακό Μέγαρο, μαζί με υποστηρικτικά οχήματα και ανάλογο εξοπλισμό. Στην εκστρατεία συμμετέχει και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.


Για τη δενδροφύτευση θα διατεθούν περίπου 40.000 δενδρύλλια που θα διαθέσει η Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και θα φυτευθούν σε μια έκταση 2.000 στρεμμάτων.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο