Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων τόσο του Δήμου μας, όσο και σε όλη την Αυτοδιοίκηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Η μέρα με την ημέρα αυξανόμενη κοινωνική αγανάκτηση από τα αλλεπάλληλα και αλλοπρόσαλλα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, μειώνοντας οριζόντια το εισόδημα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α, αλλά και η αδιαφορία των κυβερνώντων να αντιληφθούν τη δυσφορία του κόσμου, δημιουργεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου για το μέλλον τους, αφού κανείς πλέον σε αυτή τη χώρα δεν ξέρει τί του ξημερώνει.


Μοιράζομαι μαζί τους το αίσθημα ότι δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε άλλη λιτότητα, δεν αντέχουμε άλλες θυσίες χωρίς ελπίδα.


Γι’ αυτό στηρίζω τον αγώνα που κάνουν και βρίσκομαι στο πλευρό τους στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασίσει.


Θα ήθελα όμως πέρα από τη στήριξη μου, να τους εκφράσω την ανάγκη στο δίκαιο αυτόν αγώνα που δίνουν, να έχουν στο πλευρό τους το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.


Γι’ αυτό τους ζητώ οι όποιες κινητοποιήσεις τους να μην στραφούν σε βάρος των συμπολιτών μας, οι οποίοι όχι μόνον δεν ευθύνονται για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική αλλά πληρώνουν κι αυτοί τις συνέπειες της, στη δική τους δύσκολη καθημερινότητα‘.

Μετάβαση στο περιεχόμενο