Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το έργο της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέχεια της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Δήμου Αμαρουσίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στον Αυλώνα Αττικής για την παράδοση κλινών και στρωμάτων για την κάλυψη των σημαντικών αναγκών των φυλακών σε είδη πρώτης ανάγκης, ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τη Διοίκηση και τη σχολική κοινότητα του σωφρονιστικού ιδρύματος με σκοπό την υποστήριξη του σημαντικού έργου τους.


Στο πλαίσιο αυτό, απαντώντας ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στην επίσημη πρόσκληση για να παραστεί στη γιορτή για την τελετή λήξης της φετινής χρονιάς των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου των φυλακών, επαναλαμβάνει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανηλίκων των φυλακών Αυλώνα.


Στο μήνυμά του προς το Διευθυντή Γυμνασίου και Λυκείου Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα Πέτρο Δαμιανό, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρει:


«Αγαπητέ κ. Δαμιανέ,


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση να παραβρεθώ στη μαθητική γιορτή για την τελετή λήξης της φετινής χρονιάς του σχολείου σας.


Θα ήταν μεγάλη χαρά να βρισκόμουν κοντά σας αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό.


Ωστόσο, θα ήθελα να μεταφέρετε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου και τα θερμά συγχαρητήρια μου στους καθηγητές του σχολείου για το σημαντικό έργο που επιτελούν, αλλά και στα παιδιά για τις προσπάθειες και την πρόοδό τους.


Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά σας στηρίζοντας το έργο της Διοίκησης των φυλακών σε μια προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών που επικρατούν σε αυτές. Μετά την προσφορά μας σε κλίνες και στρώματα, σύντομα ανανεώνουμε το ραντεβού μας με προσφορά φαρμάκων, ιατρικού υλικού, ρουχισμού και άλλων αναλώσιμων ειδών.


Σας εύχομαι μία όμορφη γιορτή.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Γιώργος Ε. Πατούλης


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο