Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 238KB|Θα βρισκόμαστε συνεχώς κοντά σας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης το Σύλλογο γονέων με τρία παιδιά  

Ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης η  μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% για το 2009

Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών με τρία παιδιά έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά  Νομού Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι οι τρίτεκνες οικογένειες στο Μαρούσι έχουν μείωση στα δημοτικά τέλη κατά 50% για το 2009, σε ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης και στήριξης των οικογενειών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ενώ επισήμανε και την πολιτική χαμηλών τροφείων για τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που φιλοξενούνται στους 12 Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης μας.

 Παράλληλα πρόσθεσε ο κ. Πατούλης «προσβλέπουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση τόσο για άλλους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και την ίδια την Πολιτεία, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι γονείς με τρία παιδιά.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται συνεχώς κοντά σας σε ότι ζητήσετε που υπηρετεί αρχές και αξίες» διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι στο Δήμο Αμαρουσίου σύμφωνα με επίσημα στοιχεία διαβιούν 350 οικογένειες  με τρία παιδιά.       
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο