Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στην καθαριότητα

Print Friendly, PDF & Email

Στάση εργασίας υπηρεσιών του Δήμου: Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, 11 π.μ. – λήξη ωραρίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό των συμβασιούχων στην καθαριότητα στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 το Συνδικάτο Ο.Τ.Α Αττικής. Σε ένδειξη συμπαράστασης από τις 11 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι συμβασιούχοι προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι ότι βάσει της καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή αιτήσεων στον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης χάνουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης με αποτέλεσμα μετά τις 31 Μαρτίου 2018 να κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο.

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για εξάμηνη παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα των δήμων, με δεδομένο ότι πρόκειται για έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών τους, που δεν θα καταφέρει να προσληφθεί μέσω του διαγωνισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο