Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» για την ανάδειξη της αριστείας και της ευγενούς άμιλλας

Print Friendly, PDF & Email

12 τριετείς υποτροφίες σε άριστους μαθητές κατόπιν εξετάσεων το Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, δίνουν την ευκαιρία σε 12 άριστους μαθητές να φοιτήσουν δωρεάν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια των Εκπαιδευτηρίων κατά το επόμενο σχολικό έτος 2018 – 2019.

Οι υποτροφίες επιβραβεύουν μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου και στην Α’ Λυκείου από τον Σεπτέμβριο του 2018, και καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων για τρία χρόνια.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μέσω διαδικασίας γραπτών εξετάσεων στη Νεοελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά, με βασικό κριτήριο την αριστεία και την υψηλότερη βαθμολογία.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων θα διενεργηθούν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο σχολικό συγκρότημα Αμαρουσίου (Κανάρη 9 και Συγγρού και ώρα 8:30 π.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική δήλωση υποψηφιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ακόλουθο σύνδεσμο: elp.gr/ypotrofies2018.

Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει και ενθαρρύνει προσπάθειες ανάδειξης της αριστείας και τίθεται χορηγός επικοινωνίας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο