Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, για την παιδαγωγική ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, εκφράζει με επιστολή της, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής της 2ης Περιφερείας της Νομαρχίας Αθηνών, κ. Κατερίνα Καπέλου.


Η κ. Καπέλου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την βοήθειά του στην πραγματοποίηση της Ημερίδας που διοργανώνει η 2η Περιφέρεια της Νομαρχίας Αθηνών, στις 15 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου, με θέμα «Νέες Τάσεις της διδακτικής των Μαθηματικών Εννοιών στο Νηπιαγωγείο».


Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής:


«Κ. Δήμαρχε,


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εσάς προσωπικά και τα μέλη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, για την παιδαγωγική σας ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.
Χάρη στις υπηρεσίες που μας προσφέρετε, η Ημερίδα για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της Προσχολικής Εκπαίδευσης της περιφερείας μας, θα υλοποιηθεί στις 15/4/2008, και γι’ αυτό σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευελπιστώ η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον.Με τιμή,


Η Σχολική Σύμβουλος Π. Α. 2ης Περιφερείας Νομαρχίας Αθηνών


Κατερίνα Καπέλου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο