Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει ενεργά το «Χαμόγελο του Παιδιού »

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης , αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία του σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν το παιδί, προχωρά σε μια σειρά από ενέργειες που στηρίζουν το σημαντικό κοινωνικό έργο του συλλόγου «Το Χαμόγελου του Παιδιού».


Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν χθες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση ο Δήμος να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκεται στο Μαρούσι, να συμμετέχουν δωρεάν στα προγράμματα των τμημάτων τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, όσο και του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου.


Παράλληλα, στη συνάντηση αναζητήθηκαν κι άλλοι τρόποι συνεργασίας των δύο πλευρών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.


Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίού έκανε την παρακάτω δήλωση:


« Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο για τη σημαντική δουλειά που κάνει, παρά τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει. Έχουμε αποφασίσει ως Δήμος να στηρίξουμε το έργο και την προσπάθεια αυτή, με πολλούς τρόπους. Και πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε μια σειρά από κοινές δράσεις, που έχουν τον ίδιο πάντοτε στόχο. Να κάνουν καλύτερη τη ζωή των παιδιών που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο