Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει εκ νέου το διήμερο κλείσιμο των Δήμων την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Print Friendly, PDF & Email

Σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου με απόφαση της Διοίκησης σε υλοποίηση της απόφασης του Έκτακτου Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στους Ο.Τ.Α μετά τις περικοπές στους ήδη μειωμένους πόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων:


Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αιρετών στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. και πορεία διαμαρτυρίας. Ακολούθως, αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.


Την Πέμπτη σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών της Βουλής στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε θα ενημερώσει τους βουλευτές για τα κρίσιμα οικονομικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης.


Η Κ.Ε.Δ.Ε έχει βάλει ως «κόκκινη» γραμμή την καταβολή στους Δήμους 2,7 δισ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν δοθούν τα χρήματα που οφείλονται στους Δήμους τότε η τοπική αυτοδιοίκηση θα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο