Ο Δήμος Αμαρουσίου στήριξε τις πασχαλινές αγορές των καταναλωτών πραγματοποιώντας με επιτυχία την 9η εορταστική δράση για τη Διάθεση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με παραγωγούς κατά την επίσκεψή του στην εορταστική αγορά χωρίς μεσάζοντες του Δήμου Αμαρουσίου.Στιγμιότυπα από τις αγορές των καταναλωτών στην 9η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες του Δήμου Αμαρουσίου.


Επόμενο ραντεβού με τους καταναλωτές: Κυριακή 8 Ιουνίου 2014


Τις αγορές τους για το εορταστικό πασχαλινό τους τραπέζι πραγματοποίησαν χιλιάδες καταναλωτές που προμηθεύτηκαν προϊόντα α’ ποιότητας σε προνομιακές τιμές στη δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες του πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στην 9η κατά σειρά δράση που υλοποιήθηκε σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο Μαρούσι διαθέτοντας τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.


Οι χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και γύρω περιοχές ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το πρωί να προσέρχονται στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος δίνοντας το «παρών» στη δράση που και αυτή τη φορά διεξήχθη με υποδειγματική οργάνωση και τάξη. Στο σύνολό τους οι καταναλωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια του Δήμου δίνοντας συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.


Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της δράσης εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε στο σημείο, και μεταξύ άλλων, συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, ευχαρίστησε την οργανωτική ομάδα καθώς, επίσης, τους εθελοντές και τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.


Με την ευκαιρία της πασχαλινής εορταστικής περιόδου, το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού στην 9η δράση επικεντρώθηκε στα νηστίσιμα αλλά και στα αρτύσιμα πασχαλινά εορταστικά προϊόντα και εδέσματα.


Οι περισσότεροι από 40 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα που προσέφεραν πλέον των 100 προϊόντων, ικανοποίησαν τους καταναλωτές τόσο ως προς την ποικιλία όσο και ως προς την ποιότητα, την τιμή και την επάρκεια των ειδών προς πώληση.


Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.


Σε μεγάλες ποσότητες διατέθηκαν βασικά είδη αλλά και συνοδευτικά αυτών που κάλυπταν τις ανάγκες των καταναλωτών όπως αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, μέλι, τυροκομικά, λαχανικά, φρούτα, αλλαντικά, είδη καθαριότητας, φυτά, ζυμαρικά, ελιές, κρασί, τσίπουρο, αλιεύματα κ.α.


Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας. Οι παραγωγοί, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άριστη συνεργασία.


Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


Επίσης, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη 10η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.


Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο