Ο Δήμος Αμαρουσίου πάντα κοντά στα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 132KB|


 


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος έκλεισαν τη σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι επί σκηνής, με μια επιτυχημένη παράσταση με τραγούδι και θεατρικά σκετς.
 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, οι γονείς των παιδιών και αρκετοί φίλοι του Ιδρύματος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Σιγουράκο και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος για την εξαιρετική προσπάθεια στην διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο τους. Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο χώρο του Ιδρύματος.

Στην αντιφώνηση του, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Σιγουράκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη που παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στο έργο του Ιδρύματος και στα παιδιά και υπογράμμισε ότι ως Πρόεδρος του ΔΣ θα συνεχίσει τον αγώνα προς όφελος τους. Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων του Σικιαριδείου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην πληρώνουν Δημοτικά τέλη τα άτομα με αναπηρία.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο