Ο Δήμος Αμαρουσίου ο μόνος Δήμος που έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην Αϊτή

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης απονέμει τιμητική πλακέτα στον Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο των ανθρωπιστικών αποστολών του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ν. Δούση-Ρασσιά.
|download file .jpg 121KB| 


 


Η κοινωνική ευαισθησία του Δήμου Αμαρουσίου και η στήριξή του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη έγινε εμφανής για μια ακόμη φορά με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Αϊτή. Ο Δήμος Αμαρουσίου ήταν ο μοναδικός Δήμος της χώρας μας που έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην πληγείσα χώρα, με επικεφαλής τον υπεύθυνο των ανθρωπιστικών αποστολών του Δήμου Αμαρουσίου, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Δούση Ρασσιά, καθώς και φάρμακα και τρόφιμα. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, βράβευσε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Δούση, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα, ενώ ο κ. Δούσης έδωσε στο κ. Δήμαρχο την σημαία του Δήμου Αμαρουσίου την οποία είχε μαζί του στο υπαίθριο ιατρείο που είχε στήσει η αποστολή στην πρωτεύουσα της Αϊτής.
Ευχαριστώντας τον κ. Δούση, ο κ. Πατούλης τόνισε: «Συγχαίρω έναν άνθρωπο που έχει επιδείξει την ευαισθησία του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ως υπεύθυνος των ανθρωπιστικών αποστολών του Δήμου τα τελευταία 2 χρόνια έχει δείξει σημαντική δραστηριότητα που μας κάνει υπερήφανους ως πόλη και ως Διοίκηση. Ο κ. Δούσης βρέθηκε μαζί με άλλους συναδέλφους γιατρούς στην Αϊτή, δίπλα στον λαό που δοκιμάζεται εκεί μετά τον καταστροφικό σεισμό. Του αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” κι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί τιμά το λειτούργημα του γιατρού, αλλά και το Δήμο Αμαρουσίου με την παρουσία του δίπλα σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια».
Από την πλευρά του, ο κ. Δούσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη για την στήριξη που του παρέχει, και αναφέρθηκε στις ανθρωπιστικές αποστολές στη Γάζα, στην Λ’ Ακουίλα, στην Αλβανία και την Αϊτή στις οποίες έχει μετάσχει μέχρι σήμερα ως υπεύθυνος των ανθρωπιστικών αποστολών του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ προβλήθηκε dvd με φωτογραφίες από τις ανθρωπιστικές αποστολές του Δήμου Αμαρουσίου στα μέρη αυτά.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο