Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & Email

Διάθεση κατ’ οίκον δώρων και  διατακτικών επιταγών για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές 


Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά και στηρίζει όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Σήμερα διέθεσε δώρα και διατακτικές επιταγές κατ’ οίκον σε ανήμπορους και κατάκοιτους συνανθρώπους μας για την κάλυψη των Χριστουγεννιάτικων αναγκών τους σε τρόφιμα και γλυκά.


Οι συμπολίτες μας αυτοί, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο εορταστικό γεύμα αγάπης που παρέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο Δημαρχείο, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν ή  λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους.     


Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου αποτελούμενη από την  Αντιδήμαρχο κα. Ρένα Χαλιώτη και κοινωνικούς λειτουργούς  μετέφερε στους συμπολίτες μας και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος.        


Επίσης η αντιπροσωπεία του Δήμου επισκέφθηκε το χώρο που καθημερινά δίνεται  «Γεύμα Αγάπης» (Σουρή & Πλαστήρα) και αντάλλαξαν ευχές με τους ανθρώπους που σιτίζονται στο χώρο καθημερινά, εδώ και ένα χρόνο.    


Αναφερόμενος στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:«Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά και ελπίδα σε όλους, ανεξάρτητα από την οικονομική ή προνοιακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ώστε να νοιώθουν χαρούμενοι αυτές τις ʼγιες Ημέρες, αλλά και 365 ημέρες το χρόνο».           

Μετάβαση στο περιεχόμενο